قالب کالباس

ساخت  قالب کالباس

استیل سازه مهدی با طراح و ساخت انواع قالب کالباس در ابعاد سفارش با پشتوانه قوی تولید  در خدمت شماست . طراحی و ساخت قالب استیل کالباس یکی دیگر از خدماتی ذکر میشود که میتواند برای کسانی که در صنایع غذایی ، مخصوصا در تاسیسات استیل کارخانجات مواد غذایی فعالیت دارد مفید و کاربری باشد . تولید قالب کالباس در سایزهای استاندارد با متریال استنلس استیل 304 توسط ما در تعداد دلخواه شما توسط ما انجام میپذیرد که میتوانید جهت هماهنگی و سفارش محصول با مشاوره رایگان با شماره تماس زیر تماس حاصل نمایید . همراه ما  باشید با اطلاعات بیشتری از قالب کالباس و روند تولید سوسیس و کالباس

مشخصات فنی

تولید و فروش قالب کالباس

ساخت تکی و عمده انواع قالب کالباس با متریال استنلس استیل 304 و 316 با دقت بالا و تلرانس ماشین کاری 0.01 ارائه میشود . استیل سازه مهدی  انتخاب بهترین متریال ، ماشین کاری دقیق و کیفیت مونتاژ بالا را اولویت کار خود میداند . آنچه در همکاری با ما تجربه خواهید کرد حاصل تلاش های چند ساله تکنسین های مجموعه ماست.

وظیفه قالب کالباس چیست ؟

قالب کالباس در دو نوع فنری و غیر فنری تولید میشود . بیشتر مراکز پروتئین فروش با این قالب آشنایی کامل دارند . قالب هایی از متریال استنلس استیل که وظیفه آن قالب دهی برای بسته بندی انواع کالباس میباشد . این قالب ها معمولا در دو سایز 120 و 135 تولید و کلیه بدنه و یراق آن از متریال استنلس استیل یا همان استیل زنگ نزن  تولید میشوند  ویژگیهای این قالب عبارت است از  : 

  • تنظیم بسته بندی و عایق کردن هر مواد غذایی نیاز به شکل استاندارد فرآورده دارد
  • آمار گرفتن از میزان تولید ناخالصی محصول نیاز به بسته بندی های دقیق دارد
  • از الزامات استفاده از قالب کالباس نیز تنظیم بازار فروش محصول نسبت  است
  • ( در بارگیری ها ، مقدار فروش و محاسبات محصولی مانند سوسیس کالباس این مورد مهم است  )
  • زیبایی در بسته بندی و جذب مشتری نیز گزینه ای دیگر از دلایل استفاده از قالب کالباس است

قالب کالباس از چه متریالی تولید میشود  ؟

همانطور که در مطلب بالا اشاره داشتیم در تولید قالب کالباس و کلیه قطعاتی که در کارخانجات ماد غذایی استفاده میشود باید از آلیاژ استنلس استیل 304 و 316 استفاده کرد و البته در برخی موارد نیز از 309 ، 309L ، 310 ، 321 و 347 نیز استفاده میشود

  • اما در تولید قالب کالباس تنها از استیل 304 استفاده میشود
  • بخش قاب قالب در نواحی از ورق استیل  2 میلیمتر
  • در کناره ها نیز ورق 1.5 میلیمتر
  •  ورق استیل مورد استفاده در دسته قالب کالباس 0.5
  • و در شانه های قالب نیز از ورق 1.5 استفاده میشود

ساختار کلی قالب کالباس

  • پس از قرار گرفتن و کالباس در نایلون عایق شده محصول داخل قالب کالباس قرار میگیرد
  • کالباس در قالب تحت فشار قرار گرفته و میشود میزان فشار آن را با گیره های تعبیه شده تنظیم کرد
  • شانه های تعبیه شده نیز به عنوان گیره در قالب استفاده میشود

ساخت انواع قالب کالباس

ما رزرومه قابل توجهی در خصوص تولید قطعاتی همچون قالب کالباس ، کالباس بر ، چرخ کالباس و….. کلیه دستگاه های پنوماتیک و اتوماتیک داریم که قابل استعلام نیز میباشد . در خصوص تولید این محصولات با توجه به نمونه کارهای انجام شده اطلاعات لازم را داشته و شما را در انتخاب بهترین آلیاژ و بهرین شرایط همکاری راهنمایی خواهیم کرد .

قالب کالباس

درباره تولید سوسیس و کالباس

 اول از همه ، به دلیل اختلافات و تغییرات ژئوفیزیکی ، اقتصادی و اجتماعی در دام ، تجارت گوشت ، آداب و رسوم و عادات غذایی و غیره تولید سوسیس و کالباس از جمله نیازهای اصلی شهرها میباشد که بخش عمده آن را سرمایه گذاران صنعت دام و طیور به عهده میگیرند  .

عمده شرایط لازم برای تولید سوسیس و کالباس

بهداشت پرورش دام و طیور

  • قبل از راه اندازی کارخانه ساخت سوسیس یا بازسازی ، یک بررسی دقیق از شرایط موجود دام و گوشت لازم است.
  • بهداشت محیطی و شرایط بهداشت دام و طیور توسط وزارت بهداشت بازرسی میگردد
  • هر گونه عوامل موثر در شیوع بیماری و ایجاد باکتری های دامی به صورت دوره ای انجام میپذیرد
  • هر مرکز پرورش طیور و دام مرتبط با کارخانجات سوسیس و کالباس باید روزانه بازرسی شوند
  • گاه این بازرسی ها توسط بازرسی کارحانه و گاها توسط نیروهای دولتی وزارت بهداشت
  • کلیه مواد اولیه طبق گزارشات دقیق باید به کارشناسان اداره بهداشت ارسال شود
  • تاییدیه های لام نیز باید از جهاد کشاورزی در خصوص بهداشت چراگاه ها دریافت شود

بهداشت محیطی کارخانه

  • ما بجز متریال استنلس استیل 304 و 316 نباید از کارخانجاتی مانند مواد غذایی استفاده کنیم
  • از تولید قالب کالباس گرفته تا کلیه متریالهای مورد استفاده در هر کارخانه مواد غذایی باید بهداشتی باشند
  • اگر نگاهی به ساختار ورق استیل و سایر متریالهای استنلس استیل داشته باشید نکات مهمی را به شما خواهیم گفت
  • کلیه متریالها اعم از لوله ، میلگرد ، اتصالات ، فلنج ها ، واشر گسکت ، شیرآلات ابزار دقیق و….. باید استنلس استیل 304 و 316 باشند
  • نگرش و چشم انداز دام و تجارت گوشت به ویژه در مناطق کمتر توسعه یافته باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.
  • عادات غذایی و ترجیحات طعم دهنده گوشت محلی مصرف کننده عمومی نیز باید مورد بررسی قرار گیرد.

بهداشت نیروی انسانی

  • نیروهای انسانی یک کارخانه در برخی موارد با فعالیت های اتوماتیک و پنوماتیک روبرو هستند
  • مثلا فعالیت یک قالب کالباس با توجه به برنامه های داده شده به خط تولید انجام میپذیرد
  • اما هنوز بیشتر فعالیت های جابجایی نیروی انسان به صورت مستقیم یا غیر مستقیم در تماس هستند
  • قبل از هر استخدامی در کارخانجات سوسی و کالباس باید نیروهای انسانی کارخانه آزمایشات لازم را پشت سر بگذارند
  • وجود هر گونه بیماری در نیروهای انسانی بسیار حائز اهمیت است
  • هر گونه حساسیت و عادت های غیر عادی یک نیروی کار میتواند خطری در کارخانه ایجاد کند
  • بخش عمده این خطرات مشکلات بهداشتی مواد غذایی سوسیس و کالبا میباشد

نکته :  گاهی اوقات کارخانه سوسیس و کالباس نوع استاندارد به طور مستقیم در یک موقعیت خاص قابل اجرا است. در اکثر موارد ، این طرح باید بطور قابل توجهی اصلاح شود تا خصوصیات محلی سایت انتخاب شده برای گیاه ، محیط زیست ، نحوه استفاده محلی و حمل و نقل محلی و منابع انسانی و مادی را برآورده کند. قبل از اتخاذ تصمیم نهایی ، باید با مقامات محلی بهداشت و دامپزشکی ، در آنجا وجود داشته باشد